Deel op social

Optimalisatie bij Parts Express met Flexbarrier

Begin september 2023 isย Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiligingย op bezoek geweest bijย Parts Express in Vianen. De opdracht: het beschermen van de sorteerinrichting.ย Alex Koopman, (Parts Express) vertelt over het project en de samenwerking met Flexbarrier.

Bij Parts Express sorteren we alle goederen handmatig, omdat wij van oudsher een heel divers aanbod van goederen hebben. Van autobanden tot autodeuren en van uitlaten tot ruitenwissersโ€ฆ Deze verscheidenheid aan goederen moesten wel handmatig worden gesorteerd om zo schades te voorkomen.

๐—ข๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ถ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป
Naast deze โ€œnon-conveyable shipmentsโ€ hebben we tegenwoordig ook best veel zendingen die zich wel lenen voor verwerking via een sorteerband. Wij zochten daarom met LogiTrade BV een oplossing waarbij we eigenlijk een hele grote rondloop hebben gecreรซerd, waar onze medewerkers de goederen vanaf kunnen pakken. Deze medewerkers staan nu bij een groepje kooien waar we per route de goederen in stapelen, waar ze voorheen vanuit de centrale sortering midden in de loods naar deze kooien toe moesten lopen. Dit maakt het werkt veel efficiรซnter en aantrekkelijker. Door deze investering kunnen wij met een gelijk aantal werknemers tot 20% goederen verwerken en daarbij ook data verzamelen over afmetingen en gewichten. In onze business moeten we veel werk verzetten om onze wagens op tijd de weg op te krijgen. De laatste goederen worden na middernacht ontvangen op ons depot Vianen en toch kunnen we voor 8:00 uur in de ochtend heel Nederland bezorgen. 80% wordt voor 6:00 uur afgeleverd door onze chauffeurs. 

๐—•๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—™๐—น๐—ฒ๐˜…๐—ฏ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ
Om onze mensen aan de baan en de kostbare apparatuur te beschermen hebben wij gekozen voor de mooie producten van Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiliging. Waar onder druk wordt gepresteerd, kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. De materialen van Flexbarrier en de toepassingen ervan voldeden volledig aan onze eisen. Prijs kwaliteitsverhouding sprak ons aan en de levertijd was ook erg snel.

Flexbarrier bedankt Alex voor de prettige samenwerking. Heeft u ook interesse in een maatwerk oplossing ter bescherming van uw medewerkers, uw apparatuur of gebouw? Wij helpen u graag!

#Efficiรซntie#Bescherming#Flexbarrier#Optimalisatie#PartsExpress