Deel op social

Smaakmaker kiest voor hygiëne en veiligheid

Al ruim 120 jaar reist Euroma de wereld over op zoek naar de allerbeste kruiden en specerijen. Deze kruiden en specerijen vormen dan ook het fundament van de business. Het assortiment bestaat uit pure en natuurlijke producten. Euroma gaat voor maximale kwaliteit, niet alleen bij de keuze van producten, maar ook in haar samenwerking met andere bedrijven. Voor hygiëne en veiligheid hoefde Euroma niet ver te reizen. De keuze voor Flexbarrier was snel gemaakt!

Veiligheid en hygiëne
Speciaal voor organisaties waar de bescherming van personeel, apparatuur en de werkomgeving van groot belang is, biedt Flexbarrier een totaaloplossing in kunststof aanrijdbeveiliging. Bij Euroma is niet alleen de veiligheid belangrijk, de voedselveiligheid van de producten is een onomstotelijk uitgangspunt van het beleid. Voor ons is dat geen probleem. Flexbarrier is specialist op het vlak van aanrijdbeveiliging in de voedingsmiddelenindustrie.

Voedingsmiddelenindustrie
Voedingsmiddelen zijn vaak kwetsbare goederen die in grote hoeveelheden worden verwerkt en daarmee een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen. Bij ons vindt u talloze varianten hoge kwaliteit kunststof aanrijdbeveiliging. Bij de ontwikkeling van onze aanrijdbeveiliging is rekening gehouden met de hygiënevoorschriften en eisen die gelden binnen de voedingsmiddelenindustrie. Onze aanrijdbeveiliging is stof- en spatwaterdicht. Bovendien geschikt voor koel- en vriesruimtes.

Veiligheidshek
In de ruimte bij Euroma hebben wij een veiligheidshek, de zogenaamde Pedestrian 150 link, geplaatst ter bescherming van bepaalde machines. Groot voordeel van dit hek is dat het een extra versteviging op de grond biedt om vorken en pallets tegen de houden. Dankzij de innovatieve LINK-verbinding kan de hoogte van de grondwapening ter plekke worden aangepast aan de wensen van de klant. Zeer geschikt voor ruimtes waar zware lasten worden gehanteerd. Zo ook bij Euroma. Het hekwerk is bovendien verkrijgbaar tot een hoogte van 3050 mm.

Optimale bescherming voor iedere bedrijfsomgeving
Zoals u ziet is Flexbarrier specialist voor aanrijdbeveiliging in iedere bedrijfsomgeving. Dankzij de HACCP-certificering van onze kunststof aanrijdbeveiliging lenen onze producten zich uitstekend voor toepassingen in de foodsector.

https://www.flexbarrier.nl/smaakmaker-kiest-voor-hygiene-en-veiligheid