Deel op social

Geweldig nieuws! “Wij zoeken jullie…”

Op dit moment zijn we op zoek naar bijzondere mensen die zich willen aansluiten bij ons sprankelende zonnepanelen bedrijf. We hebben een parttime of fulltime officemanager nodig die de ruggengraat van onze organisatie zal vormen, een commercieel mederwerker dat ons naar nieuwe hoogten zal leiden en een magazijn chef die als een ware meester het voorraadbeheer zal beheren. Binnenkort zullen de gedetailleerde vacatureteksten verschijnen, dus houdt onze website goed in de gaten! Dus 3 vacatures in totaal!

Bij ons kom je terecht in een leuk, fris en jong team waar een positieve werksfeer heerst. We geloven in een goede balans tussen werk en plezier, daarom hebben we een kantine die is uitgerust met een racesimulator waar je hart sneller van gaat kloppen, een gamemachine en een bar. Zo kun je jezelf ontspannen en je batterijen opladen tijdens de pauzes.

Maar dat is nog niet alles. Ons kantoor is gelegen op loopafstand van een charmant historisch stadje in IJsselstein. Tijdens je pauze kun je genieten van de pittoreske straatjes, gezellige cafés en heerlijke lunchplekjes die dit stadje te bieden heeft. Neem een ​​ontspannende wandeling langs de gracht of zoek een gezellig terras om te genieten van een smakelijke maaltijd. Je zult merken dat deze nabijheid van een bruisende omgeving je werkdagen nog aangenamer maakt.

Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving en de kans krijgt om deelgenoot te worden van een startend en groeiend bedrijf welke onderdeel is van de Stela Groep, dan is dit jouw kans! Houd onze website in de gaten voor de vacatureteksten en solliciteer snel. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst.

www.greenplanetenergy.nl

Bel ons of mail naar info@greenplanetenergy.nl