Deel op social

Een helderdere, mooiere en veiligere mobiliteitswereld!

Stela Groep is verheugd om aan te kondigen dat RheoLight by Ink Invent met VisibilitySavesLives.org de WSCE Korea Mobility Award 2024 heeft gewonnen! 🏆

Kleurzichtbaarheid meten
Na twee jaar R&D heeft Ink Invent ’s werelds eerste objectieve model ontwikkeld om 3D-kleurzichtbaarheid te meten, vooral bij weinig licht en ’s nachts. Menselijke waarnemingen zijn inconsistent en moeilijk te standaardiseren, maar dit model biedt betrouwbare, gestandaardiseerde gegevens voor de zichtbaarheid van kleuren. Het kan zowel bestaande als nieuwe kleuren beoordelen en is bruikbaar voor het menselijk oog, LiDAR, computervisie en AI, die essentieel zijn voor geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS).

Open source meetmodel voor zichtbaarheid
Oorspronkelijk was het model bedoeld om de impact van RheoLight Crystal Glass-pigmenten te evalueren. Het doel van het Visibility Label is om de sector te standaardiseren, consumentenvertrouwen te vergroten en mobiliteitsveiligheid te verbeteren. Daarom heeft Ink Invent besloten het zichtbaarheidsmodel als open source vrij te geven, om bij te dragen aan een veiliger verkeer voor iedereen.

Bezoek https://lnkd.in/ga6_n6z5 om meer te weten te komen over de wetenschap erachter. Doe mee en sluit je aan bij onze missie om bij te dragen aan een helderdere, mooiere en veiligere mobiliteitswereld.