Deel op social

Bedrijfspand Milin na 10 jaar

Het is alweer 10 jaar geleden dat de eerste paal werd geslagen voor ons bedrijfspand a/d Brabanthaven 1 te Nieuwegein. Toen de bouw van start ging, had men onbewust al rekening gehouden met de toekomstige energiecrisis, door het pand te voorzien van een aardwarmtepomp, warmteterugwinning systeem en HR++ glas. Dit heeft ervoor gezorgd dat het pand een EPC-waarde van slechts 0,6 heeft, wat op dat moment ver vooruit was op haar tijd.

Door de professionele aanpak zorgen de aanrijdbeveiligingen van Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiliging ervoor dat het Milin | De specialist in duurzame afbouwmaterialen magazijn veilig en efficiënt kan functioneren, terwijl de keuken van Evindie Keukens ervoor zorgt dat de medewerkers elke dag genieten van een heerlijke maaltijd.

Door deze slimme bouwkeuze heeft het pand een energielabel A, wat enorm helpt in de huidige energiecrisis waarbij veel bedrijven genoodzaakt zijn om maatregelen te nemen om de stijging van energierekeningen tegen te gaan. Het bedrijfspand van Milin is een mooi voorbeeld van hoe slimme bouwkeuzes kunnen bijdragen aan het oplossen van toekomstige problemen.

www.stelavastgoed.nl