Deel op social

Trots op Sentho’s bijdrage aan dierenwelzijn

Bij Stela Groep zijn we trots op Sentho Hygiënische Afbouwprojecten B.V. Hygiënische Afbouwprojecten, een van onze participaties, die momenteel 5000m² FRP-wandbekleding monteert voor de Dierenbescherming in Groningen. In samenwerking met Redon Bouw wordt gezorgd voor hygiënische en duurzame ruimtes voor de opvang van 36 honden, 64 katten en 40 konijnen en knaagdieren. Daarnaast biedt dit nieuwe onderkomen faciliteiten voor een dierenkliniek en de dierenambulance Oost-Groningen.

Voor dit project is bewust gekozen voor Sentho FRP-wandbekleding, dankzij het duurzame, hygiënische en onderhoudsvriendelijke karakter van de panelen. De robuuste RVS-buitenhoeken zijn zorgvuldig gemonteerd om te voorkomen dat de dieren zich kunnen bezeren, wat de focus op veiligheid en dierenwelzijn in dit project benadrukt.

Met veel succesvolle projecten in Nederland wordt keer op keer bevestigd dat Sentho BV een ​betrouwbare partner is.

Binnen enkele weken ronden zij het project af, en dan delen wij graag het eindresultaat. Voor nu geven we alvast een klein inkijkje in wat er achter de schermen gebeurt!

𝗛𝗲𝗲𝗳𝘁 𝘂𝘄 𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗼𝗼𝗸 𝗯𝗲𝗵𝗼𝗲𝗳𝘁𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗵𝘆𝗴𝗶ë𝗻𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗲𝗻 𝗱𝘂𝘂𝗿𝘇𝗮𝗺𝗲 𝗯𝗼𝘂𝘄𝗼𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻? 𝗡𝗲𝗲𝗺 𝗱𝗮𝗻 𝗴𝗲𝗿𝘂𝘀𝘁 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽 met Sentho Hygiënische Afbouwprojecten B.V. 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗯𝗹𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻𝗱 𝗮𝗱𝘃𝗶𝗲𝘀𝗴𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲𝗸.

#dierenbescherming #nieuwbouw #opvang #dierenambulance #frp #hygienisch #wanden #samenwerken #groningen #dierenambulance