Deel op social

Nieuwbouw bedrijfsunits aan Nijverheidsweg 7-11 in IJsselstein

Gelegen op bedrijventerrein Lagedijk, bieden deze representatieve bedrijfsunits een uitstekende locatie met voldoende eigen parkeerplaatsen. Dit dynamische bedrijventerrein, tussen de N210 en Baronieweg, is ideaal voor MKB-ondernemers die op zoek zijn naar een eigen plek. Het project bestaat uit twee bouwblokken met in totaal 15 units in diverse afmetingen. En wij van Evindie Keukens zijn trots dat we hier de keukens hebben mogen leveren en plaatsen.

Bij Evindie krijgen ze regelmatig de vraag of Evindie Keukens wel succesvol is in de winkelstraat van IJsselstein. Inmiddels zijn ze hier al meer dan drie jaar gevestigd en hebben ze meer dan 350 projecten gerealiseerd, variërend van keukens tot vloeren, of een combinatie van beide. Naast het winkelend publiek is mond-tot-mondreclame de grootste kracht, want niemand kan beter over hun vertellen dan tevreden klanten.

Bent u op zoek naar een keuken, pantry, bar, kantine of pvc-vloer? Bij Evindie bent u aan het juiste adres! Loopt gerust eens naar binnen of maak een afspraak.

hashtag#keukens hashtag#vastgoed hashtag#projecten hashtag#vloeren hashtag#particulier hashtag#zakelijk