Deel op social

Het team

Bij Stela Groep BV draait alles om innovatie, groei en het realiseren van onze missie. Ons team, onder leiding van gepassioneerde en toegewijde professionals, werkt elke dag hard om dit mogelijk te maken.

Als pionierende kracht achter Stela Groep BV omarmt Bob Miltenburg, onze adviseur oprichter, uitdagingen en zoekt hij voortdurend naar vernieuwende kansen. Zijn visie en strategisch inzicht vormen de ruggengraat van ons succes. Chris Borgstein, als directeur oprichter, streeft ernaar onze organisatie te leiden met innovatie en groei, met de focus op het verwezenlijken van onze missie. Zijn toewijding aan voortdurende verbetering inspireert het hele team.

Marlot van den Berg, als officemanager, is toegewijd aan een soepel verlopende dagelijkse operatie. Haar organisatorische vaardigheden en aandacht voor detail zorgen ervoor dat alles binnen Stela Groep BV op rolletjes loopt. Rene, onze boekhouder, zorgt voor financiële stabiliteit en nauwkeurige rapportage. Zijn expertise en nauwkeurigheid zijn essentieel voor het gezonde financiële beheer van ons bedrijf. Nick Rademaker, als online marketeer bij Stela Groep BV, omarmt de digitale revolutie met passie. Zijn creatieve aanpak en technische kennis helpen ons om onze online aanwezigheid te versterken en te groeien.

Samen vormen wij het team van Stela Groep BV. Met onze diverse vaardigheden en gezamenlijke inzet bouwen we elke dag aan een toekomst vol innovatie en succes. Zie link: https://www.stelagroep.nl/het-team

#team #investeren #vastgoed #bedrijven #innovatie