Deel op social

Uw toegang tot alle hygiënische deuren

Graag wil ik jullie introduceren met 123Pendeldeur, waar de mogelijkheid wordt geboden om snel en eenvoudig jullie eigen pendeldeur samen te stellen. De deuren zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten, met zowel HPDE als PVC-deurvleugels.

Maar wat is nu precies een pendeldeur? Deze deuren bieden gemakkelijke toegang tot productieruimtes in verschillende sectoren, zoals de voedselverwerkende industrie, horecakeukens, supermarkten, ziekenhuizen en magazijnen. Ze zijn bij uitstek geschikt voor ruimtes met veel in- en uitgaand verkeer.

Wat onderscheidt onze pendeldeuren? Ze zijn uitgerust met hoogwaardige RVS scharnieren en voldoen aan de HACCP eisen en de hoogste hygiënenormen. De deuren zijn waterbestendig, slijtvast en perfect voor veeleisende omgevingen zoals de voedingsmiddelenindustrie. De deurvleugels en scharnieren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware belasting en schokken, zelfs bij intensief gebruik. Bovendien worden de deuren op maat gemaakt en zijn ze verkrijgbaar met enkele of dubbele deurvleugels.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige pendeldeuren die aan strenge normen voldoen, neem dan gerust contact met 123Pendeldeur op. Zij staan klaar om jullie te assisteren bij het vinden van de perfecte oplossing voor jullie behoeften.