Deel op social

Gloednieuwe rocksterren

Met een krachtige dosis trots willen wij jullie helemaal up-to-date brengen over de gloednieuwe rocksterren in ons Sentho Hygiënische Afbouwprojecten B.V.Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiliging en Green Planet Energy B.V. universum! Tromgeroffel, alsjeblieft!

Davi van der Doelen is als een onmisbare magazijn chef in het epische team van Sentho Hygiënische Afbouwprojecten B.V. geslingerd. Zijn toewijding en enthousiasme laten een frisse wind waaien door de gangen, en we zijn serieus blij dat hij nu deel uitmaakt van de Sentho squad.

Nathalie van Beek is op het toneel verschenen bij Flexbarrier kunststof aanrijdbeveiliging BV, klaar om haar vaardigheden te laten dansen als de nieuwe Office Manager. Marlot van den Berg, met haar superkrachten in organisatie, heeft haar weg gevonden naar Green Planet Energy B.V. We ontvangen deze bovenste meesterbreinen met open armen en een high-five!

En laten we het over Sam Mulder hebben, die de rol van een commerciële servicemedewerker op zich heeft genomen en daardoor het team van Green Planet Energy B.V. nog krachtiger maakt. Zijn enthousiasme en gedrevenheid zullen schitteren als een supernova in het ondersteunen van het verkoopproces.

Applaus voor jullie allemaal, supersterren in bewoording!

#sentho#flexbarrier#greenplanetenergy#stelagroep#sollicitatie#vacature#wervingenselectie#samenwerken