Deel op social

πŸš€πŸ’ Flexbarrier beschermt Bieze Food Group in samenwerking met Dijkham Bouw! πŸ’πŸš€

We zijn verheugd om te vertellen dat Flexbarrier in opdracht van Dijkham Bouw aan de slag mocht bij Bieze Food Group. We hebben zowel binnen als buiten kwalitatief hoogwaardige aanrijdbeveiliging geplaatst, zowel van staal als kunststof, om de veiligheid te waarborgen.

Bieze Food Group
Bij Bieze Food Group draait alles om verse en smaakvolle producten. Als toonaangevend voedingsmiddelenbedrijf leveren ze een breed scala aan kwalitatieve oplossingen, zoals salades, sauzen en maaltijdcomponenten. Met passie voor innovatie en kwaliteit blijven ze hun klanten en de voedingsindustrie verrassen.

Dijkham Bouw
Dijkham Bouw is een gerenommeerde aannemer, gespecialiseerd in bouwprojecten. Met hun ervaring en vakmanschap leveren ze kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze streven naar duurzaamheid en klanttevredenheid, wat hen onderscheidt in de sector.

Aanrijdbeveiliging Flexbarrier
Onze aanrijdbeveiliging biedt de nodige veiligheid en bescherming voor het waardevolle personeel en het mooie nieuwe pand van Bieze Food Group. Door dagelijkse bedrijfsrisico’s te minimaliseren dragen we bij aan het voorkomen van ongevallen en het waarborgen van de continuΓ―teit.

Altijd een stap verder
Bij Flexbarrier gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardige producten. Ons deskundige team adviseert en ontwerpt op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van Bieze Food Group.

Samenwerking
We zijn trots om Bieze Food Group te ondersteunen en bedanken Dijkham Bouw voor het vertrouwen in Flexbarrier. Samen zetten we ons in voor veiligheid, productiviteit en succesvolle bedrijfsvoering.

#Flexbarrier #DijkhamBouw #BiezeFoodGroup #Aanrijdbeveiliging #Veiligheid #Innovatie #Bouwprojecten #Voedingsindustrie #Maatwerk